fbpx

Aanvraag offerte

Merk je bij jou op school ook dat cijfers achterblijven en achterstanden oplopen? Neem contact met ons op, zodat wij online lessen kunnen organiseren voor deze leerlingen op basis van hun persoonlijke leerbehoefte. Voor scholen bieden wij een op maat gemaakt rooster.

Niet alleen leerlingen profiteren van dit aanbod, maar ook de school zelf. Je ontziet nu namelijk je eigen docenten die keihard gewerkt hebben in de afgelopen maanden en daardoor vaak aan het eind van hun krachten zijn. Nog meer werk bovenop het bestaande werk én ook nog eens buiten de reguliere schooltijden zou in vele gevallen leiden tot uitval.

Daarbij komt dat deze online lessen betaald kunnen worden vanuit de subsidie die je hebt gekregen voor het inlopen van de leerachterstanden als gevolg van Covid-19. Sluit het bovenstaande aan bij de situatie op jouw school? Laten we dan samen de mogelijkheden verkennen.

 

Vul onderstaand formulier in om de offerte aan te vragen

9 + 7 =

Contactformulier

Heb jij vragen over de online school, mis jij bepaalde lessen of wil jij je aanmelden als docent. Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in.

14 + 6 =

Chat openen
💬 Hulp nodig? Stuur ons een bericht.